Tekst

Ik schrijf teksten voor beleid en projecten in de leefomgeving. In begrijpelijke taal, zodat iedereen het snapt. Het helpt daarbij dat ik jarenlang als adviseur en omgevingsmanager heb gewerkt. Ik weet hoe ruimtelijke projecten tot stand komen en ken de regelgeving van het ruimtelijk domein. Dat levert scherpe teksten op waarmee jij je beleid of project duidelijk over het voetlicht brengt.

2022-04-05T14:54:52+00:00

Een omgevingsvisie als een jongensboek

Hoe ziet Hardenberg er in 2040 uit? In 2018 - 2020 is daar met allerlei partijen over nagedacht. Uiteindelijk moest dit leiden tot één toekomstvisie: de omgevingsvisie Landstad Hardenberg. Ik voerde de eindredactie en schreef mee aan het bijbehorende magazine. Volgens sommige gemeenteraadsleden leest de omgevingsvisie 'als een jongensboek'. Een groot compliment!

2022-04-05T14:57:16+00:00

Adviesnota Apeldoorns kanaal

Een dijk kun je op vele manieren versterken. Maar waarom kies je nu voor de ene optie, terwijl de andere optie misschien meer voor de hand ligt? Dat hangt van veel zaken af. Het gaat bijvoorbeeld om technische of juridische haalbaarheid. Maar ook om een afweging van belangen. Wie wil wat en waarom? En op [...]

Ruimtewoord Alex Dol

Meer weten?

Neem contact met mij op om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen

Contact